Quantcast
Layer cake of carasau bread, figs, Bock Chiara 5 luppoli, ham | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Layer cake of carasau bread, figs, Bock Chiara 5 luppoli, ham

BEER AS INGREDIENT:
5 Luppoli Bock Chiara.
Medium 20 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

140 g of Bock Chiara 5 luppoli
80 g of Parma Ham
100 g of carasau bread
80 g of dried figs of Carmignano
50 g of salad
20 g of white sesame
Salt to taste

Preparation:

Let soak for at least 15 minutes most of the figs of Carmignano in 40 g of Bock Chiara 5 luppoli, then cut into thin slices.
Add in the remaining 100 g of Bock Chiara 5 luppoli the rest of the figs of Carmignano, whisk well to obtain a puree and use it for dressing salad by adding white sesame and salt.
Cut the ham into thin slices.

Presentation:

Place the carasau bread into three layers alternating with seasoned salad, Parma ham and figs, soaked and cut into small slices.