Quantcast
Basmati rice, curry and provolone del monaco d.o.p. cheese | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Basmati rice, curry and provolone del monaco d.o.p. cheese

BEER PAIRING:
5 Luppoli Bock Chiara.
Easy 20 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

60 g of basmati rice
Extra virgin olive oil to taste
Salt to taste
Curry to taste
Provolone del Monaco d.o.p. Cheese to taste

Preparation:

Cook basmati rice in salted water, drain and cool in cold water, then adjust the flavor and add curry.

Presentation:

Place basmati rice on fingerfood spoon and add slivers of Provolone del Monaco cheese and drops of extra virgin olive oil.