Quantcast
Basmati rice, curry and provolone del monaco d.o.p. cheese | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Error message

Notice: Undefined index: und in include() (line 89 of /var/www/vhosts/birrificioporetti.it/birrificioangeloporetti.it/sites/all/themes/desktop/templates/node--ricetta.tpl.php).

Basmati rice, curry and provolone del monaco d.o.p. cheese

BEER PAIRING:
5 Luppoli Bock Chiara.
Easy 20 min
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

60 g of basmati rice
Extra virgin olive oil to taste
Salt to taste
Curry to taste
Provolone del Monaco d.o.p. Cheese to taste

Preparation:

Cook basmati rice in salted water, drain and cool in cold water, then adjust the flavor and add curry.

Presentation:

Place basmati rice on fingerfood spoon and add slivers of Provolone del Monaco cheese and drops of extra virgin olive oil.