Quantcast
Spaghetti salad, sorrel and fish eggs of Orbetello | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Spaghetti salad, sorrel and fish eggs of Orbetello

BEER AS INGREDIENT:
7 Luppoli La Fiorita.
Easy 15 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli La Fiorita >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

350 g of whole wheat flour spaghetti
5 g of sorrel
60 g of fish eggs of Orbetello
Extra virgin olive oil to taste
Salt to taste

Preparation:

Cook the spaghetti in boiling salted water, put them in a bowl of iced water to cool then drain, dry them, store them in a bowl and then dress with extra virgin olive oil and salt.

Presentation:

Place the spaghetti in a dish braid-like and decorate with sorrel leaves and scales of fish eggs of Orbetello.