Quantcast
Apple of Val di Non, radicchio, balsamic vinegar, flatbread | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Apple of Val di Non, radicchio, balsamic vinegar, flatbread

BEER PAIRING:
4 Luppoli Lager.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 4 Luppoli Lager >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

200 g of Golden Delicious apple of Val di Non d.o.p.
500 g of radicchio
20 g of balsamic vinegar i.g.p.
Black pepper to taste
Salt to taste
4 flatbreads

Preparation:

Grate the apple of Val di Non with a large grater and use it with salt, pepper and balsamic vinegar to dress the red radicchio cut into julienne strips.

Presentation:

Place in the middle of the hot flatbread the red radicchio with the apple of Val di Non, salt, pepper and balsamic vinegar, fold it in booklet and place it in a bowl.