Quantcast
White asparagus of Bassnao d.o.p. and honeycomb | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

White asparagus of Bassnao d.o.p. and honeycomb

BEER PAIRING:
5 Luppoli Bock Chiara.
Difficult 3 ore
DISCOVER PORETTI 5 Luppoli Bock Chiara >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

16 white asparagus of Bassano d.o.p.
400 g of veal tripe
80 g of aged Asiago d.o.p.
100 g of mirepoix of celery, carrot and onion
Cardamom to tatse
Salt to taste

Preparation:

Cook the tripe in salted water for three hours with mirepoix, then obtain squares of 9x9 cm and sprinkle with finely grated Asiago. Blanch the asparagus in salted water, cut tips, split into two parts, cut in lengthwise, place half-tips on tripe and gratin all in salamander for 5 minutes.

Presentation:

Garnish with cardamom black seeds.