Quantcast
Testaroli pasta with pesto sauce | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Testaroli pasta with pesto sauce

BEER PAIRING:
7 Luppoli La Mielizia.
Medium 20 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli La Mielizia >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

300 g of testaroli pasta

Pesto sauce
400 g of Genoese basil d.o.p.
30 g of pine nuts
80 g of Pecorino Sardo aged
40 g of extra virgin olive oil
garlic to taste

 

Preparation:

Testaroli pasta
Cook the testaroli pasta in boiling salted water, drain and cut into diamond shapes.

Pesto sauce
Blend all ingredients until the sauce is creamy.

Presentation:

Season the testaroli pasta with pesto sauce and decorate with pine nuts and Genoese basil leaves.