Quantcast
Roasted Marrow with orange and anchovy leakage | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Roasted Marrow with orange and anchovy leakage

BEER PAIRING:
9 Luppoli American IPA.
Medium 20 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli American IPA >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

400 g of veal marrow
4 oranges of Ribera d.o.p.
grated zest of an orange of Ribera d.o.p.
anchovy sauce to taste
salt to taste
pepper to taste
extra virgin olive oil to taste

Preparation:

Clean up the orange till the flesh, saving the zest that will be grated. Cut the marrow in flaps and roast in a pan.

Presentation:

Place the slices of marrow in the pot,on the side place the slices of orange of Ribera, grate orange zest and season with anchovy sauce, salt and pepper.