Quantcast
Croquette of 6 Luppoli Bock Rossa and Bagoss cheese | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Croquette of 6 Luppoli Bock Rossa and Bagoss cheese

BEER AS INGREDIENT:
6 Luppoli Bock Rossa.
Difficult 30 min
DISCOVER PORETTI 6 Luppoli Bock Rossa >>

Recipe ingredients:

33 cl of 6 Luppoli Bock Rossa
80 g of Bagoss cheese aged 36 months
1 l of liquid nitrogen

Preparation:

Pour the 6 Luppoli Bock Rossa in a container large enough and emulsify with an immersion blender to obtain a soft mounted foam, then collect small pieces with a spoon, pour in liquid nitrogen, let soak for 30 seconds and then remove them.

Presentation:

Place the croquettes made with 6 Luppoli Bock Rossa on ceramic spoons and sprinkle with petals of Bagoss.