Quantcast
Salad of cold spaghetti, mullet roe and tomato | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Salad of cold spaghetti, mullet roe and tomato

BEER PAIRING:
9 Luppoli American IPA.
Easy 30 min
DISCOVER PORETTI 9 Luppoli American IPA >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

280 g of spaghetti
80 g of mullet roe
3 shallots
8 red tomatoes
A lemon
Fennel to taste
Marjoram to taste

Oil EVO to taste

Preparation:

Cook the spaghetti "al dente" and cool under running water.
Prepare a shallot brunoise
Grate the lemon zest and squeeze the juice
In a bowl, sauté the cold spaghetti with olive oil, shallots, lemon juice and its zest
Peel four red tomatoes and take off

Presentation:

Pour into a bowl the tomato coulis
Roll up in a nest the spaghetti and and place them on tomato
Complete with the mullet roe, cut into strips
Garnish with herbs