Quantcast
Risotto with 7 luppoli beer, cheese and walnuts | Birrificio Angelo Poretti
Benvenuto
HAI PIù DI 18 ANNI ?
Utilizzo dei cookie da www.birrificioangeloporetti.it
Utilizziamo i cookie per fornire i nostri servizi online. Dettagli e istruzioni su come disabilitare l'utilizzo dei cookie sono indicati qui.
Cliccando su bottone "Accetto", acconsenti all’utilizzo dei nostri cookie, se non sono stati disattivati precedentemente.

Risotto with 7 luppoli beer, cheese and walnuts

BEER PAIRING:
7 Luppoli La Mielizia.
Medium 45 min
DISCOVER PORETTI 7 Luppoli La Mielizia >>

Recipe ingredients:

(for 4 people)

320 g of Carnaroli rice
50 g of chopped shallots
33 cl of 7 Luppoli beer
100 g of cheese aged with walnut
100 g of walnuts
80 g of chicken stock
20 g of fresh cream
60 g of butter

Preparation:

Peel the nuts
Put them in a pacojet glass
Pour in the stock and fresh cream
Freeze at -40 ° C
Centrifuged and get an ice cream
Sauté the shallots with a little butter
Pour in the rice and toast
Blend with half of the 7 Luppoli beer
Add gradually boiling and salted water and cook the rice
Stir the rice with the remaining 7 Luppoli beer, butter and grated cheese

Presentation:

Spread the rice in the pot and place in the middle a spoon of nut ice cream.